Hirdetés

Úton az első tízmagos Intel Core i7?



|

Összesen öt termékkel támadhat a Haswell-E család utódja.

Hirdetés

Mindenképp fenntartásokkal kezelendő, ám felettébb érdekes pletykák érkeztek az Intel háza tájáról. Egy kínai forrás állítása szerint a vállalat berkein belül már javában készül a Haswell-E központi egységek utódja; a 2014 augusztusában bemutatott széria a chipgyártó fogyasztói piacra szánt csúcsprocesszorait tömöríti.

Hirdetés


A híresztelés alapján az új Core i7-es egységekkel az Intel a legkülönfélébb "extrém" fogyasztók igényeit is ki szeretné szolgálni, így lesznek magas órajelű és kevesebb magot tartalmazó, továbbá alacsonyabb órajelű és sokmagos modellek is. A lista legérdekesebb elemét a Core i7-6950X jelenti: 10 fizikai processzormag, 20 futtatói szál, 25 MB gyorsítótár, 3 GHz-es alap frekvencia. A lenti listán megtekinthetőek az állítólagos modellek, ám újból kiemelnék, hogy megerősítetlen információról van szó.


(Forrás: ExtremeTech)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.