Hirdetés

Ütős Windows-tábla lett a Cube i9



|

Skylake-alapú Core M CPU van a 12,2 hüvelykes tabletben.

Hirdetés

A Cube lett a következő kínai gyártó, amelyik bemutatott egy tetszetős, windowsos táblagépet. Nehéz lenne eltitkolni, hogy a minta a Surface Pro 4 volt, de ez egyáltalán nem baj. 

Hirdetés

A 12,2 hüvelykes kijelzővel szerelt táblagép IPS paneljének a felbontása 1920 x 1200 pixel. Ez alatt egy Skylake-alapú Intel Core M3-6Y30-as processzor dolgozik, 4 GB RAM és 128 GB tárhely társaságában. 

Természetesen van beépített támasz és lecsatolható billentyűzetes fedlap is, tehát majdnem notebooknak is jó a gép. 

Az 5 és 2 megapixeles kamerák mellett akad 3.1-es USB-C csatlakozó, microSD-olvasó, WiFi, Bluetooth, valamint egy 5000 mAh-s akkumulátor a magnéziumötvözetű házban. 

Kínában már ebben a hónapban megvásárolható lesz a Cube i9, nagyjából 130 000 forintért. Ez egy kínai tablethez képest igen drága, azonban a legolcsóbb Surface Pro 4 árának körülbelül a fele. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.