Hirdetés

Üzleti HP All-in-One PC család jön



|

Itthon nincs nagy sikerük az All-In-One PC-knek, de a HP globális fellendülésre számít.

Hirdetés

Kis hazánkban nincs nagy sikere egyetlen gyártónak sem a mindent egyben (AiO) PC megoldásokkal, de a világ sok más táján sikeresek ezek a konstrukciók. Ugyan nemrég arról adhattunk hírt, hogy a HP keresi a módját annak, miként válhatna meg elegánsan PC-s üzletágától, de természetesen attól még a fejlesztés még nem áll meg. A gyártó itthon is az eddigieknél nagyobb sikert remél üzleti AiO sorozatától.

 

A HP bemutatott két AiO PC-t a kisvállalkozások számára. A modern megjelenésű HP Pro 3420 és az érintésérzékeny HP TouchSmart Elite 7320 All-in-One üzleti PC a kis- és közepes méretű szervezetek igényeinek igyekszik megfelelni. A HP tervezéskor főként a teljesítményt, a helytakarékosságot, a megjelenést tartotta szem előtt.

 

Az IDC kutatása azt mutatja, hogy jelenleg a világ PC felhasználóinak 9,9 százaléka vásárolna többfunkciós számítógépet, azonban a kutatás szerint a következő 12 hónapban 15,7 százalékra fog emelkedni ez az arány.


A HP TouchSmart Elite 7320 ügyfélbarát környezetben szolgál a vendéglátóipari-, kiskereskedelmi- és mikrovállalkozások igényeinek kielégítésére. A design 30 fokos dőlésszöget biztosíthat függőlegesen, amely lehetővé teszi, hogy bevessük a készüléket még a legkisebb térben is. 54,6 centiméteres (21,5 ") képátlójú, szélesvásznú, Full HD-s, LED-es érintőképernyőt tartalmaz, kapható (itthon) második generációs Intel Core i3 és i5 processzorral is. Feltelepítve tartalmazza a HP TouchSmart Suite csomagot, mely az érintőképernyő használatára építő alkalmazásokat vonultat fel. 2 megapixeles webkamera egészíti ki a rendszert.

 


A HP Pro 3420 azoknak a kisvállalkozásoknak lett tervezve, amelyek egy olyan sokoldalú, többfunkciós PC-t keresnek, amely dobozából kikerülve rögtön beleveti magát a mindennapi munkába, kis- és középvállalati környezetben is. Nem hiányozhat a beépített webkamera sztereó hangszórópár sem a videós kommunikáció kedvéért. A bővíthető HP Pro 3420-at Intel Core i3 processzorral szerelték fel, legfeljebb 8GB memóriával és 1 TB-os merevlemezzel rendelkezik, mindezt egy 50,8 centiméteres (20 ") képátlójú képernyő egészíti ki (nem érintésérzékeny). A HP ProtectTools biztonsági csomag segíti a felhasználót a védelemben.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.