Hirdetés

Valódi 1:70000 kontraszt arány az új JVC csúcsprojektorokkal



|

Az új JVC projektorok közül az olcsóbbak is 1:30000 valódi kontraszttal vetítenek

Hirdetés

Hat vadonatúj modellel bővítette ki a JVC D-ILA házimozi projektor palettáját. Mind a hat új készülék magas natív kontraszttal dicsekedhet, ami a házimozi megszállottak kedvencévé tette eddig is a JVC vetítőit – olvashatjuk a gyártó közleményében. A hat újoncból négy rendelkezik THX minősítéssel, de valamennyire igaz a példátlanul magas kontraszt, olyan optimalizáló eljárások nélkül is, mint amilyen a dinamikus írisz. A gyártó nem kevesebb, mint 1 a 70000-hez (1:70000) natív kontraszt arányt ad meg felső kategóriás készülékeihez és a kisebb modellek specifikációiban is 1:30000 szerepel, ez valóban messze a legmagasabb az egész piacon.

 

Az új készülékek közül a DLA-RS35, DLA-RS25 és DLA-RS15 modelleket a JVC professzionális termék csoportja értékesíti, míg a DLA-HD990, DLA-HD950 és DLA-HD550 a fogyasztói elektronikai csoporthoz került. Valamennyi ugyanazt a D-ILA technológiát használja és tovább javítja az elődmodellek teljesítményét és használhatóságát.

 

Új fejlesztés a 2010-es termékvonalban a mozgások elmosódását csökkentő 120 Hz-es Clear Motion Drive technológia és az új vetítővászon típusokhoz igazodó sablonok. A hatból négy készülék – DLA-RS35, DLA-RS25, DLA-HD990 és DLA-HD950 – tartalmazza a a JVC új technikáját, amely fejlett színfeldolgozással a mozifilmek színkeverő technológiájához igazodik. Ennek eredményeként a gyártó közleménye szerint a filmszínházi minőség leghalványabb árnyalatai is tetten érhetőek lesznek. Ugyanez a négy modell dicsekedhet ISF minősítéssel illetve ISF C3 móddal a professzionális színkalibrációhoz.

 

 

jvc dlahd550-950-990 frontview angled left
 

 

 

Mind a hat új modell a JVC által kifejlesztett Full HD felbontású D-ILA egységekre és optikára épül. A JVC technológiái teszik lehetővé, hogy dinamikus írisz nélkül érhessenek el meglepően nagy kontrasztot a készülékek, azaz a képen egyidejűleg kapunk igazi feketét és rendkívüli részletességű fényes területeket.

 

A csúcsteljesítményt a a három év garanciaidővel forgalmazott DLA-RS35 és a DLA-HD990 adja le, ezek a készülékek 1:70000 kontraszt arányt produkálnak, a speciálisan előválogatott minőségű optikai elemek, összeszerelés és kalibráció eredményeként.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.