Hirdetés

Végleg lehúzták a WC-n a Microsoft Zune lejátszóit



|

Nincs többé támogatás az egykori iPod-gyilkoshoz.

Hirdetés

A Microsoft egykor az iPodot akarta kiütni a nyeregből a Zune lejátszóival, amelyeket most örökre nyugdíjazott. 

Hirdetés

November 15-től egy eszközre sem lehet majd zenét letölteni vagy streamelni a Zune Music szolgáltatásból, és a meglévő letöltések sem működnek majd - ha a licenceket nem lehet megújítani. A Zune Pass előfizetőit a Groove Music Passba helyezik át. 

Az első Zune 2007-ben mutatkozott be, akkoriban pedig hihetetlen tulajdonsága volt ezeknek, hogy Wi-Fi-n át lehetett küldözgetni közöttük a zenéket. 

A jogvédőknek ez persze nem tetszett, így használhatatlan mértékre korlátozták a funkciót, és miután senki nem vette a lejátszókat, nem is volt ember, akivel megosztani lehetett volna valamit. 

A Zune utána még több évig frissült, azonban az iPhone érkezésével örökre halálra lett ítélve. 2011-ben leállt a gyártás, most pedig minden támogatás is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.