Hirdetés

Végleg lelepleződött az Acer Iconia W3



|

A gyártó finn kirendeltsége kiélesítette a Windows 8-as táblagép adatlapját.

Hirdetés

Egy nem túlságosan kifinomult marketinges fogás, vagy szimpla figyelmetlenség következtében az Acer finn weboldalán nemrég kiélesedett a vállalat egy ideje már pletykált Iconia W3 névre hallgató táblagépének adatlapja, így most már véglegesen lelepleződött a világ első 8 colos érintőkijelzővel szerelt Windows 8-as tablete.


A billentyűzetes dokkolóval is felturbózható hardver várható áráról, továbbá a piacra kerülésének körülbelüli időpontjáról egyelőre nem szólt a fáma, ám az adatlap szerint Windows 8 Pro rendszer fut az eszközön, így az Acer vélhetően nem fogja megvárni az ekkora kijelzőkre hivatalosan is optimalizált Windows 8.1 őszi piacra kerülését.

 

Acer Iconia W3 specifikációk:

- 8 colos és 1280×768 pixeles, multitouch érintőkijelző
- 2 megapixeles kamera
- Intel Atom Z2760 CPU (1,8 GHz, kétmagos, Hyper-Threading)
- Intel HD Graphics 3650 GPU
- 2 GB RAM, 64 GB eMMC háttértár
- Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11n
- micro HDMI, micro USB
- 720p-s videolejátszás akár 8 órán át
- Windows 8 Pro

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.