Hirdetés

Végre itthon is Dell bolt!



|

Megnyílt az első kelet-közép-európai Dell üzlet- és bemutatóterem.

Hirdetés

A notebook-ok és monitorok mellett természetesen megtekinthetők a Dell további termékei, az asztali számítógépek, szerverek, adattárolók is. A helyszín, ahol a Dell termékei közvetlenül is megvásárolhatók, bemutatóterem is egyben: a termékek nemcsak megtekinthetők, de kipróbálhatók is. Az EnterNet Dell márkaboltban helyet kapott például a szórakoztatásra tervezett XPS M2010 notebook, az XPS termékcsalád egyik csúcsmodellje is.

 

A megnyitón bemutatták az új Inspiron családot is, amely többféle érdekes színben is (éjfekete, hófehér, kávébarna, „rágógumi" rózsaszín, mélykék, rubintvörös, világoszöld, napsárga) kapható lesz. A 1520 és 1720 noteszek Intel Core 2 Duo processzorral, míg Inspiron 1521 és 1721 AMD Turion 64 X2 dual core processzorral vannak felszerelve. Ocionálisan választható hozzájuk Blu-ray optikai meghajtó is.

 

dell_inspiron.jpg

A legújabb Dell Inspiron 1520 modellek a szivárvány minden színében pompáznak

 

 

Az EnterNet Dell márkaboltban a vásárlók áruhitel segítségével azonnal megvásárolhatják a kiválasztott termékeket, a vállalatok számára pedig részletfizetési lehetőséget biztosít az EnterNet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.