Végre piacra került az NVIDIA Titan Z



|

A Maingear és Origin PC gamer számítógépeiben a feltűnt dupla GPU-s hardver.

Az okostelefonos piac meghódításáról mára lemondott NVIDIA két hónappal ezelőtt büszkén bemutatta a Titan Z névre keresztelt csúcskategóriás videokártyáját. A 3000 dolláros ajánlott fogyasztói árú termék tulajdonképpen kettő darab GeForce GTX Titan videokártya egyetlen nyomtatott áramkörre zsúfolva, noha a rajta található mindkét GPU órajelét visszavette a gyártó.
 

Hirdetés


A GeForce GTX Titan Z eredetileg április végén került volna piacra, azonban az NVIDIA végül május elejére, utána pedig május végére halasztotta az elérhetővé tételét. Tegnap végre-valahára megkezdődött a videokártya forgalmazása, a szóló dobozos kivitel mellett többek közt a Maingear és Origin PC számítógépgyártók is rendelkeznek ezzel szerelt gamer számítógépekkel.


Sajnos jelen pillanatban a hardver teljesítménye továbbra is kérdéses, az első független mérések várhatóan az elkövetkezó napokban fognak megérkezni. Spekulációk és pletykák szerint a kártya ár/érték arány tekintetében egyáltalán nem versenyképes, ugyanis kettő SLI-ben összekötött GTX 780 Ti (olyan 2× 700 dollár) erősebb lehet nála, ráadásul a szintén dupla GPU-val „csupán” 1500 dollárért árult AMD Radeon R9 295X2 is könnyen felülkerekedhet rajta.


(Forrás: Neowin)

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.