Hirdetés

Vékony IPS-monitor az LG-től



|

A Flatron szériás kijelző IPS panelt kapott, és 20 hüvelykes képátlót.

Hirdetés

Az LG Japánban mutatta be legújabb monitorát, amely a Flatron szériát bővíti. A kijelzőt az IPS206T-PN kódnévre keresztelték, ebből adódóan értelemszerűen IPS (in-plane switching) panellel rendelkezik. Ez lehetővé teszi a 178/178 fokos betekintési szögeket.

 

A 20 hüvelykes megjelenítő fehér LED-es háttérvilágítást használ, így kevesebb energiát fogyaszt, és emellett képes az 5 000 000:1 értékű kontrasztarányra. Az LG újdonságának natív felbontása 1600 x 900 pixel, válaszideje pedig 6 milliszekundum (GTG).

 

A 250 cd/m2 fényerővel rendelkező monitor D-Sub és DVI csatlakozókat kínál, ami a bemeneteket illeti. A vékony és formás kialakítású Flatron IPS206T-PN ára 17 000 japán jen, ami körülbelül 41 000 forintnak felel meg.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.