Hirdetés

Vékony SSD-k a Crucialtől



|

Az m4 mindössze 7 milliméter vastag, így számos eszközben használható lehet.

Hirdetés

A Crucial legújabb SSD-je az m4 névre hallgató modell, amely számos eszközben használható lehet, ugyanis mindössze 7 milliméter vastag. A gyártó elsősorban alacsony profillal rendelkező notebookokba szánja az SSD-t, amely két és fél milliméterrel rövidebb a hagyományos meghajtóknál.

 

A 64 gigabájtos alapváltozat mellett 128, 256 és 512 gigabájtos verzió is elérhető lesz az m4-ből. A két nagyobbik SSD olvasási és írási sebessége eléri az 500 és 260 megabájt per másodpercet, míg a kisebbek esetében jóval alacsonyabb adatátviteli sebességgel kell beérnünk.

 

A 64 gigabájtos modell ára 76 angol font, a 128-asé 134 font, míg a két nagyágyúért 263 és 509 fontot kér a Crucial, amely mindegyik SSD-re három év garanciát ad.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.