Hirdetés

Verbatim: gyors játékos egerek



|

A legelszántabb játékosoknak készült a Rapier V1 és V2.

Hirdetés

A Verbatim korábban kizárólag az egyszerűbb, és ezáltal bárki számára könnyen használható egerek gyártására koncentrált. A karácsony közeledtével azonban egy speciális célközönségnek, a játékosoknak kedveskedik a gyártó, méghozzá rögtön két termékkel.

 

verbatim_gamingmouse_rapier_v1.jpg
 

 

A Rapier V1 és V2 3200 dpi felbontású lézeres érzékelőt kapott, a 20 G-s gyorsulást 1,65 m/s, illetve 1 m/s sebességgel képesek követni. Ehhez a szédületes teljesítményhez nem árt, ha rendelkezünk pár plusz súllyal, melyek alkalmazásával precízebbé tehetjük az egérrel való célzást. A V1-es változathoz 7 darab súlyt mellékelt a gyártó, míg a V2-höz kettővel kevesebbett használhatunk. Sajnos az egyes súlyocskák tömegéről nincs információnk.

 

verbatim_rapier_v2_gamingmouse.jpg
 

 

Az USB kapcsolaton keresztül kommunikáló Rapier egerekhez saját szoftver készített a Verbatim, amivel a kurzor és az lézeres optika érzékenysége mellett a makróbeállításokat is menedzselhetjük. A teflon talpak révén akadásmentes csúszásban lehet részünk, ám még így is ajánlott egy különleges felülettel bevont egéralátét használata. A Verbatim erre is gondolt, és kifejezetten a Rapier egerekhez egy 0.5 mm vastag, csúszásgátló lappal megáldott egérpadot készített.

 

verbatim_rapier_mousepad.jpg
 

 

Ez utóbbi áráról sajnos nem sokat tudunk, a Rapier V1 és V2 azonban már kaphatóak. A V1 változat 7250 Ft, míg a V2 9270 Ft-os ajánlott áron vásárolható meg a nagyobb áruházakban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.