Hirdetés

Versa P9110 laptop az NEC-től



|

Újabb kiváló felszereltségű notesszel jelentkezik az NEC.

Hirdetés

 

Az NEC bemutatta a 17 inches képernyővel rendelkező Versa P9110-et. A gép három konfigurációban is elérhető lesz.

 

A vásárlók Core 2 Duo processzorok között választhatnak, dönthetnek, hogy Vista Home Premium, vagy Ultimate operációs rendszert kérnek, és választhatnak, hogy 160, vagy 250 gigabájtos merevlemezzel szeretnék új gépüket.

 

A Versa P9110 2 GB DDR2 RAM-mal lesz szerelve, 7.1-es audiokártyával rendelkezik, a képi megjelenítésért pedig az NVIDIA GeForce 8400M GS kártyája felel majd.

nec_p9110.jpg

Beépített mikrofon, webkamera, modem, többmenetes DVD-író szintén helyet kapott a noteszben, akárcsak a felsőkategóriában megszokott Bluetooth-, Wi-Fi-, és Ethernet-modul.

 

Az ExpressCarddal bővíthető gép USB és FireWire portokkal egyaránt rendelkezik, de VGA-és HDMI-kimenetet is kapott. A gépbe egy "mélynyomót" is beépítettek, ez a négy hangszórónak segít a jobb hanghatás érdekében.

 

A gép áráról egyelőre nincs információ, azt azonban tudni, hogy a következő hetekben már kapható lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.