Hirdetés

Vezeték nélküli adattároló a Kingstontól is



|

A Seagate után a Kingston is bemutatta saját, vezeték nélkül használható hordozható adattárolóját.

Hirdetés

A Seagate után a Kingston Digital is bemutatta saját, vezeték nélkül használható hordozható adattárolóját. Természetesen elsősorban tabletek használóinak szánják, de a notebookok, netbookok mellett az iPhone-tulajdonosokat is megcélozzák. Az úgynevezett Wi-Drive 802.11g/n szabványú Wi-Fi-csatlakozáson keresztül képes kommunikálni.

 

Az nem derült ki, hogy a Kingston Wi-Drive-jába épített akkumulátor milyen paraméterekkel rendelkezik, illetve, hogy készenléti állapotban meddig használható. Ami bizonyos, az a használat közbeni üzemidő: a magunknál tartott meghajtó kihasználásától függően maximum 4 óráig érhetjük el a rajta lévő adatokat.

 

A Wi-Drive 121,5 x 61,8 x 9,8 milliméteres, és NAND Flash memóriát használ. Az egy év garanciával érkező adattárolón található továbbá egy mini-USB port is. A június végén megjelenő eszköz 16 gigabájtos változata 130 dollárba kerül majd, míg a 32 gigabájtos verzióért 175 dollárt kell fizetni.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.