Hirdetés

Vezeték nélküli noteszgép állvány



|

Rádiós billentyűzet és megjelenítő – Logitech Alto Cordless.

Hirdetés

A Logitech ma mutatta be Alto termékcsaládja legújabb tagját, a Logitech Alto Cordless Notebook Stand noteszgép állványt. A laptopok használatát kényelmesebbé tevő megoldás a képernyőt megemeli, e mellett teljes kiépítésű vezeték nélküli billentyűzetet és egy többfunkciós, hármas USB csatlakozót is kínál. A gyártó ígérete szerint használatával megfelelő távolságba kerül a kép és a rádiós billentyűzettel csuklókímélő tenyértámaszt is kapunk. Az USB csatlakozók kényelmesebbé teszik kedvenc perifériáink csatlakoztatását. Az Alto Cordless várhatóan szeptember elején lesz elérhető Európában. Jelenlegi ára az USA-ban 100 dollár.

 

 

altocordless_072155_.jpg

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.