Hirdetés

Vezeték nélküli SSD hálózati adattárolóként



|

A 128 gigabájtos adattároló önálló akkumulátort is kapott, ami 6 órás üzemidőt biztosít.

Hirdetés

A hálózati adattárolók általában nagyobb házak, amelyekbe több merevlemez kerül, és valamilyen kábellel vannak a hálózatra kötve (például Ethernet-csatolóval). A Transcend újdonsága, a StoreJet Cloud más megközelítést alkalmaz: egy vezeték nélküli SSD-ről van szó.

Bár a meghajtó nagyjából egy okostelefon méreteivel rendelkezik, NAS-ként is alkalmazható, köszönhetően a beépített Wi-Fi-támogatásának. A 128 gigabájt kapacitású SSD az Apple App Store-ban vagy a Google Play Store-ban fellelhető appokkal is vezérelhető bármelyik okostelefonról vagy tabletről.

Az eszköz egyszerre öt klienst képes kiszolgálni (802.11 b/g/n szabványokon), a beépített akkumulátor pedig 6 órás üzemidőt biztosít. Ezután a StoreJet Cloud USB porton keresztül tölthető. A Transcend újdonságának az ára 150 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.