Hirdetés

Videó: Skullcandy Aviator - steampunk füles



|

A zárt rendszerű fejhallgató aranyszínű fém alkatrészeivel és különleges hangzásával vonja magára a figyelmet.

Hirdetés

Mindig is a külsejükkel hódították meg a vásárlóikat a Skullcandy fejhallgatói, amely hagyományt az Aviator sem töri meg és akkor még finomak voltunk. Nem mindennapi külsejét lehet szeretni, lehet nem szeretni, de nem találkoztunk olyan emberrel, akit hidegen hagyott volna a régi idők repülős headsetét idéző formavilág.

Alapvetően a nők voltak azok, akik minden körülmények közt óvatosat sikkantottak, amikor megpillantották az arany, bőr és borostyán(szerű) színvilágot. A férfiakat már kicsit megosztotta a füles, hiszen egyesek rögtön az árát kérdezték, és hogy hol vehetnék meg, de voltak, akik számára kicsit túl steampunkos a stílus – a barátnőik fején azért ők is szívesen viszontlátták volna ezt a fülest.

 



Az Aviator kábelére egy pici, arany kezelőszervet álmodtak a tervezői, amelynek segítségével nemcsak a hangerőt vezérelhetjük, de telefonunkra csatlakozva hívásokat is fogadhatunk.

Hangzás

A kiegyensúlyozott közép- és mélytartomány szinte meghazudtolta a zárt rendszerű kialakítást, a magas hangok pedig szépek és egyenletesek voltak. Tényleg nehezen tudnánk belekötni az Aviator hangjába. Talán csak annyit jegyeznénk meg, hogy az eszközt egyértelműen a hangszeres zene kedvelőinek fülére hangolták, az elektronikus zenét és a hiphopot kevéssé tolerálja. Persze ezeket az érveket nehéz fejben tartani, ha ránézünk a fejpánton lévő gyönyörű koponyákra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.