Hirdetés

Világítós rágcsálóval újít a Gigabyte



|

RGB-s világítást kapott az Xtreme Gaming XM300.

Hirdetés

A Gigabyte bemutatta az első gamer egerét az Xtreme Gaming szériában: ez lett az XM300, és értelemszerűen játékosoknak szánják. 

Hirdetés

Az XM300 a jó eredmények érdekében egy 6400 DPI-s optikai szenzort kapott, ami 50 DPI-s egységenként állítható. 50G-s gyorsulás mellett másodpercenként 200 hüvelyket tud követni, így nem csak pontos, gyors is. 

Az OMRON mikrokapcsolók bal és jobb oldalon is tartós és pontos kattintásokat garantálnak, több mint 20 millió alkalommal. 

Van az egéren RGB-s világítás is, aminek a segítségével virtuálisan is testre lehet szabni a rágcsálót, bármilyen színben vagy effekttel. 

A kényelemről a klasszikus dizájn gondoskodik, de igazából a jobbkezeseknek. A könnyebb használatot a szabad mozgást segítő kábel, a gumírozott oldal és a tartalék teflontalpat is segítik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.