Hirdetés

Villám USB 3.0 meghajtó a Silicon Power-től



|

A manapság kapható egyik leggyorsabb USB 3.0 flash meghajtót dobta piacra a Silicon Power.

Hirdetés

Ritán foglalkozunk szimpla USB 3.0 adattárolókkal, hiszen szinte napról napra születnek új rekordok és megoldások. A Silicon Power Marvel M70 névre hallgató újdonsága sem szolgál egyéb extrával, viszont a 240 MB/sec olvasási és 80 MB/sec írási sebesség a magas tárkapacitással társulva már igazán figyelemre méltó. A gyártó ezért elsősorban professzionális felhasználóknak, üzletembereknek, fotósoknak, grafikusoknak, és persze gamereknek ajánlja új adattárolóját.

 

Hirdetés

 

Ergonomikus, elegáns kialakításával a Silicon Power Marvel M70 megjelenése magáért beszél, az egy mozdulattal behúzható USB 3.0 csatlakozó pedig segíti a fizikai védelmet is. A másik fajta biztonságról a Norton Internet Security hatvan napos kipróbálható verziója gondoskodik.

 

 

A sötétszürke / ezüst színkombinációjú, alig 16,8 grammot nyomó adattároló 32-, 64- és 128 GB-os kivitelekben érkezik az üzletekbe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.