Hirdetés

Villámgyors DDR4-es memóriák a G.Skilltől



|

4266 és 4133 MHz-es memóriakiteket villantott a G.Skill.

Hirdetés

A G.Skill igen aktívan tevékenykedik a memóriák piacán, és időről-időre mindig előáll egy rekorddal vagy nagyon gyors csomaggal. Nincs ez másképp ezúttal sem. 

Hirdetés

Most két nagyon gyors, DDR4-es memóriakitet vittek magukkal az Intel 2015-ös IDF rendezvényére, és ezeket be is mutatták

Mindkettő két darab 4 GB-os modulból állt, de az egyik órajele 4266 MHz volt, a másiké pedig 4133 MHz. 

A kétcsatornás memóriákhoz persze elég erős processzorra és alaplapra is szükség volt, egészen pontosan hatodikgenerációs Core CPU-ra és Z170-es alaplapra. 

A gyorsabb kithez egy Intel Core i7-6700K processzort és egy ASRock Z170 OC Formula alaplapot használtak, míg a másik csomaghoz egy Intel Core i7-6700K CPU-t és egy ASUS Rog Maximus VIII Hero alaplapot. 

Mindkettő sebessége rekordnak számított a léghűtéses demórendszerek között. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.