Hirdetés

Villámgyors, nagy kapacitású és külső hatásoknak ellenálló memóriakártyák érkeznek a Samsungtól



|

Az új memóriakártyák 2012 októberétől lesznek elérhetők hazánkban.

Hirdetés

A Samsung októberben itthon is a felhasználók elé tárja legfrissebb memóriakártya szériáját, melynek tagjai a villámgyors tempó mellett ellenállóképességükkel igyekszenek kitűnni a piac kínálatából. 

 

 

Az új Standard, PLUS, PRO SD és microSD kártyák minden felhasználó igényét kielégítik, legyen az amatőr vagy profi, főleg ha nagyfelbontású fényképek, vagy FullHD minőségű videóanyagok tárolásáról van szó.

 

 

A Standard memóriakártyák 24Mb/s átviteli sebességükből adódóan főleg  a kézikamerákhoz és/vagy kompakt fényképezőkhöz ajánlottak. A PLUS kártyák 48 MB/s-es tempójának köszönhetően, bátran bevethetők a DSLR és Full HD kamerákban. Az UHS-1 Ultra High Speed támogatásnak köszönhetően azonban nem csak az előbb említett kártya végzi pörgősen a feladatát. A PRO ennek a technológiának köszönhetően akár 80 MB/s olvasási és 40 MB/s írási sebességre képes. Ebből kifolyólag Full HD és 3D tartalmak rögzítésére ajánljuk. 

 

 

Eddig még nem volt szó arról, milyen különös ellenállóképességgel rendelkeznek a kártyák. Nos, az új modellek felépítésüknek köszönhetően 10 000 gauss-nyi mágneses teret, reptéri átvilágítást, 50 G gyorsulást és 24 órányi tengervízben történő ázást is kibírnak. Emellett az extrém hőmérsékleti körülmények (-25 - 70 °C) sem fog ki rajtuk, ahogy egy 1,6 tonnás autó sem, már ha áthajtanak vele rajtuk.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.