Hirdetés

Viper torony a Raidmax-től



|

Három színösszeállításban lesz kapható a figyelemfelkeltő külsővel rendelkező PC-ház.

Hirdetés

A Raidcom tulajdonában lévő Raidmax, amely számítógépházak egy tápegységek gyártásával foglalkozik, bemutatta legújabb midi tornyát, amelyet Viper névre keresztelt. Az 521 x 185 x 445 milliméteres ház a micro ATX és az ATX szabványra építő alaplapokat támogatja.

 

A Viper három színben lesz kapható: feketében, fehérben és pirosban. A házba négy 5,25 hüvelykes és négy 3,5 hüvelykes meghajtó szerelhető, szerszámok nélkül. Az előlapi I/O-panel két USB 3.0-ás portot tartogat a megszokott audiocsatlakozók mellett. Hátul három előrefúrt lyuk található a vízhűtés számára, illetve elöl-hátul egy-egy 120 milliméteres ventilátor, amelyek közül az elsőre kék LED-ek kerültek.

 

A Raidmax házához opcionálisan egy oldalablak is kérhető, amelyre egy előreszerelt 120 milliméteres légkavarót is tesznek, szintén kék LED-ekkel. A Viper Amerikában és Kanadában már a következő hónapban a boltokba kerül, 59,99 dolláros áron.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.