Hirdetés

Vivitek D538W-3D



|

Jelentős fényerejének is köszönhető, hogy univerzálisan használható a Vivitek projektora.

Hirdetés

Elég visszafogott méretben sikerült erőteljes vetítőt alkotnia a Viviteknek, a kis készüléken még kézi zoom is helyet kapott. sRGB, mozi, prezentáció, fényes, játék, tévé és felhasználói sablonok közül választhatunk, az utóbbival érdemes kísérletezni. Erős a gyanúnk, hogy a készülék a fényesség, kontraszt és élesség beállításoknál egyaránt digitálisan manipulálja a képet, de mértéktartó hangolással végül jó képhangulatot sikerült teremtenünk. Ha nem is grafikusi szinten, de elég pontosak a színek, nem eszi meg a sárgát a zöld és a vörös is tud életteli lenni, különösen ha nem ECO módban dolgozunk. (A normál lámpamód viszont már érezhető zajjal jár, az ECO nagyon csendes.) Egyetlen DMD képalkotó chip állítja elő a 3D képet is, ezért tapasztalható némi vibrálás és szivárvány hatás. Összességében prezentációra, oktatásra, alkalmi mozizásra jobban használható, mint a méretben és árban hasonló vetítők általában. A képélesség kiváló a teljes képfelületen, ugyanakkor a digitális trapéz korrekció terheli a képet, ha nem veszünk vissza egyes beállításokból. Némi próbálgatással hamar feltaláltuk magunkat.

 

 

A D538W-3D erőssége, hogy szinte mindenre használható, elég erős fénye van prezentációhoz és elég jó színei mozizáshoz. Sőt, a DLP Link kompatibilis projektorokhoz kifejlesztett 3D Ready szemüveggel némi sztereoszkópiát is vihetünk a vetítésbe – persze a DLP-Link korlátai miatt nem kifejezetten ajánljuk állandó 3D-s használatra. A technológia lényege, hogy a vetített képpel együtt a szemüveget vezérlő jelek is visszaverődnek a vászonról, így nincs szükség külön infravörös vagy rádiós adóra (opcionálisan használható infra 3D ütemjel adó is), de aktív és viszonylag nehéz szemüvegre igen.

 

Ha jó fényerejű és színvilágú, univerzálisan használható és még elég hordozható méretű projektorra vágynánk, akkor könnyen szóba jöhet a Vivitek D538W-3D.

 

 

Adatok

 

- 1280×800 (WXGA) felbontású DLP vetítőmű, 3000 órás lámpa élettartam, 2600 ANSI lumen, 3000:1 kontraszt, 1-10 m vetítési távolság, 1-7,6 méter képátló, HDMI 1.3/S-Video/Kompozit és VGA bemenetek, 261×78×190 mm

 

 

Névjegy

 

Forgalmazó: DNN Kft.

Ár: 192 000 Ft

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.