Hirdetés

Vízálló Epson nyomatok



|

Az új Epson Stylus D78 és D88 nyomtatók DURABrite Ultra tintája vízálló eredményt ad.

Hirdetés

Mindkét nyomtató az Epson DURABrite tintát használja, mely mind hagyományos, mind fotópapíron nagy tartósságot biztosít, nem kenődik el és vízálló. A D78 és D88 egyaránt az Epson Micro PiezoTM technológiáját alkalmazza, legfeljebb 5760x1440 optimalizált dpi felbontással. A D78 22, a D88 23 lap/perc maximális nyomtatási sebességgel dolgozik.

Az Epson Stylus D88 Plust olyan háztartásokba és kisebb irodákba szánták, ahol minden nap kell nyomtatni: például házi feladatokat, üzleti jelentéseket, internetes oldalakat vagy fényképeket. Az Epson Creativity Suite szoftvercsomag segítségével könnyedén kezelhetjük, archiválhatjuk vagy nyomtathatjuk fotóinkat. A csomag tartalmazza az Epson PhotoEnchance szoftvert fotóink feljavítására és az ArcSoft PhotoImpression® 5.1 csomagot kreatív munkákhoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.