Hirdetés

Vonat alakú ház a Lian Litől



|

A néhány hónappal ezelőtti prototípust már bárki megveheti.

Hirdetés

A Lian Li néhány hónappal ezelőtt mutatott be egy mozgó vonat alakú számítógépházat, amiről senki sem gondolta, hogy kereskedelmi forgalomban is kapható lesz - ezt a házat most viszont már bárki megveheti.

 

A PC-CK101 sima változatban is elérhető lesz, és egy olyanban is, ami valóban képes a miniatűr síneken utazni. A ház ketté van osztva, a mozdonyba ugyanis egy kicsi tápegység, egy vékony ODD és egy HDD kerülhet az USB 3.0-ás portok mellé, az alaplap pedig az első kocsiba fér. Sajnos bővítőkártya nem fér a vonatba, ezért grafikus fronton a proceszorra kell hagyatkozni.

 

A ház ára 299 dollár, a mozgó verzió pedig 379 dollárba kerül. A gyártó az új Facebook-oldalát like-olók között egy PC-CK101-et sorsol ki.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.