Hirdetés

Vonzó lett a Huawei MediaPad M2 10



|

10 hüvelykes és lapos lett a Huawei legújabb táblagépe.

Hirdetés

A Huawei legújabb táblagépe a MediaPad M2 10, ami értelemszerűen 10 hüvelykes. Egybe épített fém házzal készül, házon belül fejlesztett processzorral. 

Hirdetés

Az 1920 x 1200-as IPS panel alatt egy Kirin 930-as, nyolcmagos processzor dolgozik, 2 GB RAM és 16 GB tárhely mellett.

Ez a modell 349 dollárba kerül, de 419-ért már 3 GB RAM, 64 GB tárhely és egy M-Pen aktív stylus is jár. További 50 dollárért LTE is van. 

A Huawei tetszetős táblája 802.11ac-s WiFi-vel, Bluetooth 4.0-val érkezik, a kamerái 13 és 5 megapixelesek. A Kirin 930 egy Mali-T628 grafikus vezérlővel dolgozik együtt. 

A táblagép microSD-foglalattal is rendelkezik, tehát a tárhelye tetszés szerint bővíthető. Maga a készülék mindössze 7,35 milliméter vastag. 

A Huawei egyedi, picit az iOS-t idéző kezelőfelülete alaposan testre szabható, támogatja a többablakos módot, és a helyszíni beszámolók szerint kellően gyors

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.