Hirdetés

VR-headsettel újíthat a Nintendo Switch



|

Szabadalmi dokumentumok alapján lesz egy további kiegészítő is a Nintendo új konzoljához.

Hirdetés

A Nintendo a jövő évben dobja piacra az új konzolját, amely nem csak a tévével lesz használható, hanem kézikonzolként is. A jelek szerint azonban ennél többre is képes lesz a Nintendo Switch. 

Hirdetés

A NeoGaf fórum egyik tagja egy olyan Nintendo szabadalmi bejegyzésre bukkant, amely egyértelműen a Switch-re utal, és egy eddig be nem jelentett kiegészítőjére. 

Egy headsetről van szó, ami a meglévő tabletet, dokkolót és gamepadet egészítené ki. Ebben elöl lenne egy férőhely a tabletnek. Vagyis nem a PlayStation VR vagy az Oculus Rift, hanem a Samsung Gear VR vagy a Google Daydream View mintájára működne. 

Egyelőre nem tudni, hogy a headset képes lesz-e a fejmozgások követésére, de a vezeték nélküli kontrollereknek hála az irányítás annyira már nem lesz bonyolult. 

Jó kérdés, hogyan oldanák meg a kényelmes viselést, elvégre a Nintendo Switch jóval nagyobb egy átlag okostelefonnál. Egyelőre nincs garancia arra, hogy a headsetet valaha kiadják - elképzelhető, hogy csak bebiztosította magát a Nintendo. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.