Hirdetés

VXI BlueParrott headset 16 órás üzemidővel



|

A VXI BlueParrott B250-XT headsete egyetlen feltöltéssel 16 órás üzemidőt és 150 órás készenléti időt tesz lehetővé.

Hirdetés

 

A Bluetooth technológiát hasznosító headseteket természetesen nem csak autóvezetéskor lehet használni. A PC előtt nagyon hasznos tud lenni egy ilyen, ezáltal elkerülve azt, hogy egy, az asztalon lévő mikrofonba kelljen beszélni, ha például VoIP-beszélgetéseket folytatunk.


A VXI új modellje, a BlueParrott B250-XT kimagaslóan hosszú üzemidőt ígér. A headsetet csak az egyik fülünkre helyezhetjük fel, ehhez azonban három rögzítő pántot is kapunk, így különböző módon is viselhetjük. A kinyúló mikrofon majdnem a viselő szájáig ér.


A headset úgynevezett Xtreme Noise Suppression technológiát használ - ez egy olyan zajszűrő, amely állítólag képes kizárni a szél, a külső zajok, de még egy teherautó motorjának a hangját is. Ami a legjobb, hogy az eszköz egyetlen feltöltéssel 16 órán át működőképes, készenléti ideje pedig eléri a 150 órát. Ára 120 dollár (22 500 forint), bővebb információ a gyártó honlapján található.

 

blueparrotb250xt.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.