Hirdetés

Windows 8-as tablet a Samsungtól



|

Szeptember 1-től már elérhetővé válik a Samsung Ativ Tab 3.

Hirdetés

Júniusban már beszámoltunk a Samsung új Windows 8-as tabletjéről, az Ativ Tab 3-ról. A táblagép most végre tényleg érkezik, bár a korábbi tervekhez képest egy kicsi csúszással. Előzőleg még augusztus elejére ígértékét az Ativ Tab 3-at, most pedig kiderült, hogy szeptember 1-től kapható. 

Hirdetés

A Windows 8-cal szerelt tablet 7,84 milliméter vastag, és 580 grammot nyom. A 10,1 hüvelykes kijelző mögött egy Intel Atom Z2760-es, kétmagos processzor dolgozik 1,8 GHz-en, 2 gigabájt DDR3-as memória társaságában. Az adattárolásról egy 64 gigabájtos SSD gondoskodik, a fotózásról pedig egy 720p-s előlapi, és egy 2 megapixeles hátlapi kamera. A 400 nites kijelző LED-es háttérvilágítást kapott, a felbontása 1366 x 768 pixel, és egyszerre 5 ujjal tapizhatjuk. 

A Samsung a tábla mellé egy S-pent is ad, aminek egyébként 1000 érzékenységi szintje van. A szeptember 1-jén érkező Ativ Tab 3 vételára 699,99 dollár. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.