Hirdetés

Windows 8.1-es táblával újíthat az Acer



|

Kiszivárgott sajtófotókon pózol az elvileg 8 colos eszköz.

Hirdetés

A francia MiniMachines portálnak köszönhetően sajtófotók szivárogtak ki az Acer Iconia W3-810 táblagépről. Sajnos egyelőre rendkívül keveset lehet tudni a modellről, ám a kijelzője elméletileg 8 colos, amely alapján már Windows 8.1 operációs rendszerrel kerülhet piacra. Viszont a redmondiak Start menü helyett talán csak Start gombbal újító operációs rendszerének megjelenése ősszel esedékes, így meglepő a reklámfotók ilyen korai felbukkanása.


Hardveresen annyi tűnik biztosnak, hogy a kütyübe kétmagos és 1,8 gigahertzes, Hyper-Threading kompatibilis Intel Atom Z2760 processzor kerülhet, amelyet valószínűleg 2 GB memóriával spékelnek majd meg a mérnökök, plusz a képek alapján a szokásos audio Jack és microUSB mellett akad a modellen microHDMI port is.

 


A táblagép önmagában nem ígérkezik hatalmas durranásnak, ám a jelenleg piacon lévő modelleknél jóval kedvezőbb áron válhat elérhetővé, ráadásul elvileg QWERTY-billentyűzetes dokkoló is elérhető lesz hozzá – ez mindig komoly eladási pont.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.