Hirdetés

X-Fi hangszórók a Creative-tól



|

Az X-Fi családot kiegészítendő megjelent a Creative hangfalkészlete

Hirdetés

A rendszert elsősorban saját, Zen névre keresztelt hordozható médialejátszója köré építette a cég: a mellékelt dokkoló segítségével tölthetjük azt, és persze zenét is hallgathatunk róla. A gyártó ígérete szerint a beépített X-Fi hangprocesszor segítségével a hangminőség jelentősen javul, így MP3 formátumban tárolt zenéink akár egy CD-t is képesek lesznek lekörözni. Továbbá fontos szempont volt a tervezéskor, hogy a Z600-at DVD-lejátszókhoz és gyakorlatilag bármely más, multmiédiás eszközhöz könnyedén csatlakoztathassuk.

 

z600.jpg

A készlet egy nagy méretű, 8 hüvelykes membránnal felszerelt mélnyomót, valamint két darab kétutas szatellitet tartalmaz a már említett dokkolón, valamint a távirányítón kívül. A feltehetően jó minőségű hangzásért és a kiváló csatlakoztatási lehetőségekért azonban a pénzt is megkérik: bevezető áron 399 dollárért, azaz körülbelül 85 ezer forintért vásárolhatjuk majd meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.