Hirdetés

X-Fi MB2: Creative fejlesztés alaplapi audiohoz



|

A Creative X-Fi MB2 egy szoftveres csomag, ami az alaplapi integrált audiorendszereket javítja fel.

Hirdetés

Az alaplapi integrált hangrendszerek sokak számára megfelelő teljesítményt nyújtanak, vannak azonban akik többre vágynak. A Creative bemutatta legújabb fejlesztését, amely szoftveres megoldással képes jelentős javulást elérni az integrált audio terén.

 

Bár egy prémium hangkártyát biztosan nem vált ki az X-Fi MB2, mégis jól jöhet azoknak, akik nem akarnak sokat költeni, de nem elégszenek meg az alaplapi hanggal. A Sound Blaster X-Fi MB2 Trustudio Pro és EAX Advanced HD 5.0 hangzásokkal dolgozik.

 

A szoftver elsőként az ASUS alaplapjaihoz lesz elérhető, egészen pontosan a ROG Rampege III és Gene Series családba tartozó alaplapokhoz. A Creative állítása szerint új szintre röpíti az alaplapi audiot, ugyanis a fegyverlövések dinamikusabbak, erősebbek, a játékokban általánosságban javul a hangzás. A csomagban VoiceFX is található, amely a VoIP-t használó játékosoknak szolgáltat különféle hangbeállításokat.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.