Hirdetés

Xerox – ezentúl lazábban



|

Arculatot vált a nemcsak fénymásolóiról, hanem találmányairól is ismert cég.

Hirdetés

A Xerox bejelentette a vállalat történetének eddigi legjelentősebb arculatváltását, mely a vevők és az innováció iránti elkötelezettséget hivatott kifejezni. A márka megújulásának célja, hogy tükrözze a Xerox vállalat imázsát: innováció, vevőorientáció, ötletek, termékek és szolgáltatások a vásárlók és partnerek minden igényére.

 

xer_3ln_rgb.jpg

A most bejelentett új vizuális megjelenés egy globális, a munkatársak, partnerek, vevők körében végzett kutatás eredménye. Az új logó a Xerox név kisbetűs változata vibráló piros színnel, amelyhez egy gömb alakú szimbólum tartozik, "X" alakot formáló vonalakkal. Ez utóbbi a Xerox vásárlóival, partnereivel, az iparággal és az innovációval való kapcsolatát jelképezi. Az új logón felül a Xerox új vállalati arculata tartalmaz egy Xerox által szabadalmazott betűtípust, valamint, egy nyolc színű változatban létező designelemet. A www.xerox.com mára már a megújult arculattal működik, de a teljes átállás - beleértve a járműveket, az épületeket és a termékeket- előreláthatólag 18 hónapot fog igénybe venni világszerte.


A szolgáltatások színvonalának és kínálatának fejlesztése mellett a színes nyomtatók irodai környezetben való alkalmazásának ösztönzését tartja leginkább fontosnak a vállalat. Éppen ezért a kutatásra és fejlesztésre rendelkezésre álló 1,5 milliárd dollár 50%-át költi a színes nyomtatók szegmensére. Az új technológiák eredménye például a patron nélküli, huladékmentes EA-toner is..


„Kívülről nézve azt láttam, hogy a Xerox egy másoló és nyomtató berendezéseket gyártó cégből a vállalatok teljes dokumentumkezelését segítő társasággá nőtte ki magát," - nyilatkozta Angéle Boyd, az IDC Képalkotási/ Dokumentum Előállító Megoldások csoportjának alelnöke, vezérigazgatója. „A Xerox az elmúlt évtizedekben egy erős nemzetközi óriáscéggé fejlődött, amely innovációival új vevőket és új piacokat hódított meg. Az arculatváltás egy logikus lépés részéről."


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.