Hirdetés

Xerox nyomda 32 lézerrel



|

32 lézernyalábbal tartja a 60 lapos tempót a Xerox DocuColor 260.

Hirdetés

docucolor240-250.jpg
A Xerox elsősorban a színes nyomtatási piacra belépni kívánó grafikai stúdióknak és kisebb nyomdáknak ajánlja legújabb DocuColor berendezését, mely a korábbi, sikeres DocuColor 240/250 platformjára épül. A DocuColor 250 a DIMA (Digital Imaging Marketing Association) alismerésében részesült, képminőségét a legjobbnak találták a digitális nyomdai berendezések kategóriájában. Az új DocuColor 260 ugyanezt a fotóminőségű nyomtatási képet viszi tovább fejlesztett termelékenység mellett.

 


A Xerox DocuColor 260 percenként 60 oldalt nyomtat színesben, 75-öt fekete-fehérben, s ezzel a Xerox leggyorsabb belépő szintű színes digitális nyomdarendszere. A berendezés korszerű felhasználói felülettel és új színes szerver lehetőségekkel (RIP) rendelkezik. A DocuColor 260 kiterjesztett munkabefejező opcióinak segítségével a hajtogatott nyomtatványok, vagy pl. füzetek is egyszerűen elkészíthetők.

 


A nyomdarendszer 2400 x 2400 dpi felbontást biztosít a Xerox 32 lézernyalábos technológiájának köszönhetően. A gyártó szerint ez a hagyományos, egylézeres készülékekkel szemben precízebb vonalvezetést és nagyobb részletgazdagságot, valamint sokkal pontosabb színeket eredményez.

 


Az új színes nyomdarendszerhez a FreeFlow DocuSP color server, EFI Fiery bustled controller és Creo® color server képfeldolgozó rendszerek telepíthetők.

 


Az InfoTrends vezető piackutató vállalat előrejelzése szerint a színes nyomdaipari piacon a 24 lap/perc feletti kategóriában a nyomatszám a 2005-ös 39,7 milliárdról több mint 241,3 milliárdra fog emelkedni 2010-re az Amerikai Egyesült Államokban. A belépő szintű - tehát 100 000-999 999 össznyomatszámra tervezett - nyomdarendszereken előállított oldalak számát 2010-re 85,8 milliárdra prognosztizálja a cég, ami figyelembe véve a 2005-ös 6,7 milliárd oldalt, évente 67 százalékos növekedést jelent.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.