Hirdetés

Yamaha 7.1 Soundbar az igényes házimozi kedvelőknek



|

Egy jó házimozi rendszer nagyszerű élményeket nyújthat, a Yamaha pedig nem szokott csalódást okozni.

Hirdetés

A Yamaha Electronics piacra dobta a YAS-101 névre hallgató soundbar rendszerét, mely dual-driver speakert és 60 wattos mélynyomót is tartalmaz, egy ízléses, vékony, alacsony kivitelezés mellett. A fekete szerkezet felvértezték a Yamaha exkluzív Air Surround Xtreme technológiájával, mely kiváló hangminőséget, és realisztikus 7.1-et biztosít, valamint támogatja a Dolby Digital és a DTS térhatású formátumokat. A digitális erősítővel teljes kimeneti teljesítmény 120 watt.

Könnyedén csatlakoztatható bármely HDTV-hez egy egyszerű digitális kábellel, továbbá tartalmaz két optikai, és egy koax bemenetet is. Az UniVolume nevű lehetőségnek köszönhetően nem fogunk felriadni békés szunyókálásunkból akkor sem, ha a Szarvasvadász vetítését megemelt hangerejű reklám szakítaná meg. Amennyiben úgy döntünk, hogy számunkra a YAS-101 az igazi, akkor 299.95 dollárért kerülhet a birtokunkba egy ilyen rendszer.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.