Hirdetés

Zotac GeForce GTX 460 négy monitorhoz



|

A többmonitoros piacon jó alternatíva lehet a Zotac négy kijelzőt támogató Fermi-alapú kártyája.

Hirdetés

Az EyeFinity térhódításával akár azt is hihetnénk, hogy az AMD egyeduralkodója a többmonitoros piacnak. A Zotac most ellenfelet próbál állítani: a GeForce GTX 460 3DP Fermi-alapú kártyát kifejezetten négymonitoros rendszerekhez ajánlják.

 

Ez a világ első olyan Fermi-alapú kártya, amely natív módon támogat négy kijelzőt - ennek ellenére nem játékra szánják. Az NVIDIA Surround Technology három darab 2560x1600-as felbontású megjelenítőt kezel, míg a Zotac kártyája négy darab 1600x1200-as kijelzővel birkózik meg. Természetesen ebből fakadóan nem is játékosoknak hirdetik az újdonságot.

A dual-DVI és HDMI kimenetek helyett a GeForce GTX 460 3DP egy DVI és három DisplayPort csatlakozót kapott. A GF104-re épülő kártya 336 CUDA maggal rendelkezik, GPU-órajele 710 MHz (1420 MHz shader), 1 GB GDDR5-ös VRAM-ja pedig 3600 MHz-es, és 256 bites memóriainterfészt használ. A dual-slotos hűtővel ellátott kártya támogatja az SLI-t is.

 

Az egyelőre ismeretlen árazású GTX 460 3DP mindenesetre első ránézésre erőteljesebbnek tűnhet, mint az AMD HD 5770 EyeFinity Edition, amely ellenben jóval felkészültebb a többmonitoros feladatra. Az, hogy a Zotac új GTX 460-as kártyájában van-e elég erő, az első tesztekből majd kiderül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.