Hirdetés

Zotac GeForce GTX 580 AMP! Edition



|

Megérkezett az első gyárilag túlhajtott GeForce GTX 580 a Zotac-tól.

Hirdetés

A Zotac bemutatta az első olyan GeForce GTX 580-as videokártyáját, amely gyárilag megnövelt teljesítménnyel rendelkezik. Feltehetően nem ez lesz a gyártó utolsó OC-vezérlője, ami a GTX 580-as kártyát illeti. A grafikus vezérlőhöz egy apró ajándékkal kedveskedik a Zotac.

 

Maga a GeForce GTX 580 AMP! Edition órajelei az alábbiak szerint alakulnak: a GPU, shader és memória gyári 772, 1544 és 4008 MHz-es értékeit 815, 1630 és 4100 MHz-re emelték. Az 512 CUDA maggal rendelkező vezérlő 1536 MB GDDR5-ös memóriával dolgozik. A Zotac úgy döntött, megtartja a GTX 580 dual slotos, referenciahűtőjét.

 

A dual-DVI és mini HDMI kimenetekkel rendelkező kártyához a Zotac egy apró ajándékot is ad: a dobozban megtalálható a Ubisoft Prince of Persia: The Forgotten Sands című játéka. A Zotac GeForce GTX 580 AMP! Edition már előrendelhető: ára 545 euró.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.