Hirdetés

A Nap Weboldala: Teen Chat Decoder



|

Ha valaha is történt veled olyasmi, hogy nem értetted, mit beszél a kamasz gyereked, ez itt a te oldalad.

Hirdetés

"Lol, roflmao, l33t, pron, asl, asafp" - azoknak, akiknek semmit sem mondanak ezek a rövidítések, és idegesíti őket, hogy nem értik, mit beszélnek a kamaszok, kreáltak egy frappáns kis weboldalt, amelyen könnyen meg lehet fejteni a neten, chatelésben használt szavakat. A Teen Chat Decoder nevű honlapra csak be kell gépelnünk a számunkra nem világos kifejezéseket, és máris megkapjuk a megoldást, de azoknak is érdemes böngészni egy kicsit, akik azt hiszik magukról, hogy már mindent tudnak, amit csak tudni lehet. Nagy hátrány, hogy csak az angol nyelvű rövidítéseket lehet megkeresnünk általa, sajnos magyarul még nem készült ilyen honlap.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.