Hirdetés

Egyedülálló bemutatótermet nyitott az LG



|

Az LG termékek java része egy közel 300 négyzetméteres bemutatóteremben nézhető meg és próbálható ki, amely a nyitvatartási időn belül bárki számára nyitva áll.

Hirdetés

A gazdasági válság ellenére a környező országokat is irányító hazai LG képviselet többnyire pozitív eredményekről, illetve az LCD TV-k piacán aratott sikerekről, valamint a nagyberuházásokhoz kapcsolódó ipari légkondicionálók csökkenő eladásairól tudott beszámolni a budapesti Könyves Kálmán körút 3/a cím alatt található bemutatóterem megnyitójának alkalmával, amelyet Baja Sándor regionális operatív igazgató adott át  ünnepélyes keretek között. Az érdeklődők itt tekinthetik meg az LG legújabb és legfontosabb termékeit, így megtalálható a legtöbb itthon kereskedelmi forgalomban kapható LCD és plazma televízió, mobiltelefon, házimozirendszer, autó hifi eszköz, audiótermék, Blu-ray valamint DVD lejátszó és -író, monitor, hűtőszekrény, mosógép, porszívó és mikrohullámú sütő.


A bemutatóterem különlegessége, hogy a termékcsoportok képviselőit a mindennapi használathoz hasonló környezetben helyezték el annak érdekében, hogy az érdeklődők pontosabb képet kapjanak arról, hogy működés közben milyen élményt és teljesítményt nyújt az adott termék számukra.


Újítás az üzleti felhasználású termékek bemutatása, amelyeket hotelekben, illetve egyéb kereskedelmi céllal használhatnak a partnerek. A magyar piacon vezető LG légkondicionálók továbbra is az LG Légkondicionáló Akadémián találhatóak meg, az épület másik oldalán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.