Hirdetés

Évfordulós kávéfőzővel újított a Jura



|

3,5 hüvelykes kijelzőt is tartogat a Jura J500 Anniversary Edition.

Hirdetés

Évfordulós kiadású kávégéppel újított a Jura. A Jura J500 Anniversary Edition egyik nagy különlegessége a beépített, 3,5 hüvelykes TFT kijelző. Ezen már animált ikonok is megjeleníthetőek, a segítségükkel pedig akár 6 különböző kávéital neve is elmenthető. A beállítás után elegendő egyetlen gombnyomás, és máris kapunk egy pohárral a kedvencünkből, legyen az latte macchiato vagy eszpresszó. 

Hirdetés

Az új kávéfőző a Jura 20. évfordulóját ünnepli, az Impressa sorozattal együtt. A gyártó kifinomult és kortárs dizájnt ígér az újdonsággal, amelyben az egyik legnagyobb extra a színes kijelző. 

A megfelelő előkészítésért és a nekünk tetsző ízvilágért az eszköz számos technológiát alkalmaz, így például az intelligens előfőzési rendszert, a thermoblokk vagy az integrált finomhab technológiát. A kávégép programozható energiatakarékos móddal is rendelkezik, készenléti állapotban pedig nulla a fogyasztása. Az árcéduláján egy 2000 eurós összeg szerepel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.