Hirdetés

Ingyenes LGA2011-es kit a Noctua processzorhűtőihez



|

Az NM-I2011 minden 2005. utáni CPU-hűtővel kompatibilis.

Hirdetés

A hűtési megoldásokkal foglalkozó osztrák Noctua kifejlesztette az NM-I2011-t, amely egy olyan kit, aminek a segítségével a régebbi processzorhűtőket az Intel LGA2011-es CPU-ira (Sandy Bridge E) is fel lehet szerelni. A csomag a 2005. utáni hűtőkkel kompatibilis, és ingyenesen jár a Noctua felhasználóinak.

 

A Noctua kiemelt feladatának tartja, hogy kimagasló minőséget is támogatást adjon termékeihez, ezért határozott a kit kifejlesztése és ingyenes terjesztése mellett. A gyártó akciója egyébként nem az első a vállalat történetében, a korábbi Intel és AMD platformok esetében is volt már hasonló.

 

A gyártó hosszútávú befektetésként tekint hűtőire, ezért biztosítja, hogy az újabb socketek mellett is használhatóak maradjanak a hűtői. A NM-I2011 SecuFirm2 kit ingyenesen rendelhető meg az alábbi oldalon. Az ingyenes szállításhoz szükség van a processzorhűtő és az LGA2011-es alaplap vagy processzor vásárlását igazoló blokkjára (szkennelt vagy fotózott változatban). Az NM-I2011 pénzért is megvásárolható. A szállítások kezdete október végére várható.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.