Hirdetés

Jön a kalóriaszámlálós mikró



|

A rendkívül pontos mérőeszköz prototípusa már el is készült.

Hirdetés

A General Electrics kutatói egy olyan eszköz készítésébe kezdtek, mely egy gyors elemzést követően képes rendkívüli pontossággal meghatározni a fogyasztásra szánt étel kalória-tartalmát.

Hirdetés

A készülék mikrohullámok segítségével nyeri ki az analizáláshoz szükséges adatokat, éppen ezért tervezői első sorban mikrókba szánják majd a diéták elősegítésére is tökéletesen használható kiegészítőt. A prototípusnak sajnos még gondjai adódnak a szilárd ételekkel, azonban pépesített formában szinte bármilyen táplálékot képes elemezni. A tudósok végső célja természetesen az, hogy tetszőleges ennivalók kalória-adatait legyen képes meghatározni az eszköz, mindössze másodpercek alatt. Ennek megvalósításához azonban szükségük lesz egy olyan mikrohullámra, amely mindenféle kaja-típussal gond nélkül megbirkózik.

A készülő termék rendkívül hasznos lehet azok számára , akik szeretnének egészségesen étkezni, hisz a kinyert adatok alapján a boltban vásárolt árukról pontosabb információt tudhatunk meg, mint ami a dobozán szerepel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.