Hirdetés

Kedvező árú 4K-s televízió a TCL-től



|

999 dollárért került piacra az 50 hüvelykes modell.

Hirdetés

A sajtósok által elsősorban Ultra HD-s jelzővel illetett televíziók és monitorok sajnos az elkövetkező 2-3 évben feltehetően még nem fognak betörni az átlagos háztartásokba, ám a kínai gyártók már határozottan élezik a kaszáikat, 39 colos UHD TV az USA-ban kapható 699 dollárért is.


Az Alcatelt is birtokló TCL nemrég elérhetővé tette az Egyesült Államokban az első 4K-s televízióját, az 50 hüvelykes TV a neves gyártóktól származó hasonló modellek árának ötödéért-hatodáért, azaz 999 dollárért (~223 ezer forintért) kapható.


Az „LE50” típusjelzésű készülék LED-es háttérvilágítású, 3840×2160 pixeles panelje 120 hertzes képfrissítési frekvenciával és 5 000 000:1-hez dinamikus kontrasztaránnyal rendelkezik, továbbá a vásárlók SRS TruSurround HD hangzásjavítást is kapnak. Az eladási ár csökkentése érdekében az eszközben nem kaptak helyet „okos” funkcionalitások, viszont négy darab HDMI bemenet található a hátlapján.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.