Hirdetés

Scythe Kozuti CPU-hűtő alacsony profillal



|

Az Intel és AMD processzorokat egyaránt támogató hűtő Top-Flow kialakítást kapott.

Hirdetés

A japán Scythe bejelentette az alacsony profillal rendelkező Kozuti processzorhűtőjének megérkeztét Európába. Az újdonság Intel és AMD CPU-kat egyaránt támogat, ez foglalatokat tekintve az alábbit jelenti: Intel LGA 775/1155/1156/1366 és AMD AM2/AM2+/AM3/AM3+ lapkákkal használható.

 

A Top-Flow kialakítással rendelkező hűtő esetében a ventilátort a hűtőborda alá helyezték. A 110 x 103 x 40 milliméteres, 250 grammos Kozuti három darab 6 milliméteres réz hőcsővel és egy 80 milliméteres PWM légkavaróval vezeti el a hőt. A ventilátor 800 és 3300 percenkénti fordulatok között működik, így zajkeltése 8,2 és 32,5 dBA között alakul.

 

A Scythe új hűtője hamarosan megtalálható lesz a boltokban. Ajánlott nettó ára 22,9 euró.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.