Hirdetés

Scythe Mugen az év CPU hűtője!



|

Az idei év legjobb CPU hűtőjének választották a Scythe Mugen-t!

Hirdetés

A Mugen egyáltalán nem mai gyerek már. Mióta elsőnek a piacra került a Scythe is sokat fejlesztet. Sok mindent megélt, sokan szerették, sokan kevésbé és teszik azt a mai napig. Azt azonban érdemes megjegyezni, hogy a tavalyi évben szintén a Mugen nyerte el ezt a címet. A verseny alapvetően több kategóriát foglal magában. Nyertest hirdetnek, gépház, táp, SSD, CPU és sok egyéb kategóriában is. A versengést az oldalon szavazók döntik el, ugyanis minden kategóriában több termékre lehetett leadni a voksokat. Ezek alapján lett a Mugen ismét az év CPU hűtője.

 

champ.png

 

A termetes bordázattal és hőcsövekkel felszerelt hűtő, mai napig is megállja a helyét. A Scythe részéről olyan fejlesztéseket indított meg ezzel a modellel, amik jelenleg is fellelhetőek a Scythe egyes termékein.


A hír folytatásához  kattintson ide!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.