Hirdetés

Teljesen automata a Krups Latt'Espress kávégépe



|

Mindössze egy gombnyomásba kerül a tökéletes cappuccino.

Hirdetés

Kompakt kávégéppel újított a Krups, méghozzá az EA8298-as kódnevű Latt'Espress jegyében. A meglehetősen kicsi és kompakt eszköz képes rá, hogy teljesen automatizált módon működjön, és egyetlen gombnyomásra tökéletes cappuccinót tegyen a poharunkba. 

Hirdetés

A konyhában elegáns Latt'Espressbe egy integrált, kivehető tejtartó is került, aminek 0,6 literes az űrtartalma, és ideális a hűtőben való tároláshoz. Ez egyébként közvetlenül csatlakozik a gőzpálcához, így a gőzölt tej a kifolyócsőbe kerül, és Krups minőségű, krémes tejhabot eredményez. 

A tej és a kávé mennyisége természetesen egyénileg módosítható. A tejes rendszer és maga a kávéfőző (főzőfejjel együtt) automatikusan tisztítja önmagát: elegendő egy gombnyomás, és forró gőzzel takarítja át magát a kávégép. Hasonlóan a többi automata Krups kávéfőzőhöz, ez is rendelkezik az úgynevezett Advanced Thermoblock System funkcióval, a tökéletes hőmérséklet és íz érdekében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.