Hirdetés

Úton a megfizethető 4K-s OLED televíziók



|

2014-ben elemi csapást mérne ellenfeleire az LG.

Hirdetés

Röviddel a beépített WiDi chipes paneljének bejelentése után az LG ma újból reflektorfénybe került, ugyanis az IFA-kiállításon a gyártó bejelentette rövid távú televíziós terveit. Első körben még az idei év vége előtt a vállalat Európán kívül nagy mértékben bővíteni fogja az OLED tévéinek beszerezhetőségét, ám ami ennél számunkra érdekesebb, hogy 2014 végéig 50 piacon elérhetővé kívánja tenni a szintén OLED technológiás Ultra HD-s termékeit.

Hirdetés


Ugyan a vállalat néhány országban már megjelent a 4K-s tévéivel, ám azok a riválisok termékeihez hasonlóan iszonyatosan drágák, viszont a tömegtermelés beindításával a helyzet gyorsan megváltozhat. A dél-koreai gyártó jövő év végére elméletileg a középkategóriában is képes lesz UHD-s televíziókat kínálni, így különösen 2014 karácsonya táján már az átlagos háztartások számára sem lesz elérhetetlen álom a 4K.


Természetesen az LG időközben partneri megállapodásokkal a tartalomkészítőkre is hatni szeretne, hiszen jóval egyszerűbb lenne úgy eladni a következő generációs termékeket, hogy a vásárlók nem csak tesztvideókon csodálhatnák a jövő képminőségét.


Végül megemlítendő, hogy az új tévék egy részén már Palm / HP WebOS fog futni, így nem lesznek csacsik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.