Ez lenne a mobilok jövője?



|

Itt a Tech Szakkör Podcast második 2023-as adása, szerkesztőink csupa izgalmas témát vitatnak meg az MWC-től az Intel Arc videokártyáig.

Az év első Tech Szakkör Podcast adása a PC World Plus és a PC World Max, a CES 2023, a ChatGPT Chatbot, valamint az Nvidia és az AMD új videokártyái, valamint a Huawei Watch GT 3 Pro okosóra körül forgott (itt vissza is nézhetitek), ezúttal viszont Erdős Márton, a PC World főszerkesztője, valamint Gyepes Máté és Higyed Gábor, a magazin állandó szerkesztői arról beszélgettek, hogy milyen is lesz a mobiltelefonok jövője.

Ennek apropóját a Barcelonában megrendezett Mobile World Congress 2023 szolgáltatta, ahova mi is kilátogattunk. Ám mint azt megszokhattátok, a Tech Szakkör Podcast stábja sosem korlátozza az adást egyetlen témára, és ez alól a mostani sem kivétel. Szóba került az Intel Arc videokártya, a Huawei Freebuds 5i, de a rég nem látott hullámvölgybe került PC-s piac helyzetét is megvitatták.

A szóban forgó adást a korábbi tizenegyhez hasonlóan a GameStar Hungary YouTube-csatornán tudjátok megnézni:

De akkor sincs baj, ha inkább csak hallgatni szeretnétek, mert minden nagyobb podcast-platformon megtaláljátok a legújabb adást:

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.