Így csökkentheted PC-sként a rezsidet



|

Erről, az IFA kiállításról, a Ryzen 7000-ről, a DDR5-ről és sok másról is beszélgettünk a Tech Szakkör hetedik adásában.

Ki így, ki úgy, de mindenki igyekszik valahogy elkerülni, hogy az eddiginél lényegesen magasabb legyen a rezsije - de mit tehetünk egy energiazabáló PC aktív felhasználóiként? Ez a PC World magazin szeptemberi számának fő témája, így a Tech Szakkör Podcast 7. adásában is erről beszélget Erdős Márton főszerkesztő, valamint Gyepes Máté és Higyed Gábor újságírók.

Szó esik továbbá a berlini IFA kiállításról, ahol személyesen voltunk jelen, megmutatjuk, milyen telefon a Huawei Nova 10 és beszélgetünk a frissen bemutatott, furcsa új mobilokról, szót ejtünk a Ryzen 7000-ről és a Kingston DDR5-ös memóriájáról, meg általánosságban a DDR5-ről is.

Az adás megtalálható alább, valamint az Apple Podcasts appban, Spotify-on és az Anchor.fm-en.

Feliratkozni minden platformon érdemes, jövő hónapban ismét izgalmas témákkal jelentkezünk!

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.