Hirdetés

Androidos csúcstablettel készül a Huawei



|

A Nova és a Nova Plus okostelefonok mellett a MediaPad M3 táblagépet mutathatja be a Huawei az IFA-n.

Hirdetés

Azt már tudjuk egy ideje, hogy a Huawei több új készüléket is bemutat az idei IFA kiállításon, azt viszont nem, hogy melyek ezek. 

Hirdetés

A jó hír az, hogy mindjárt itt a bemutató, tehát nem kell sokat várnunk a kínai gyártó meglepetéseire. Természetesen pletykák és szivárgások most is vannak, így már lehet sejteni, hogy mik érkeznek. 

Evan Blass információi szerint a Huawei legalább három eszközt mutat be az IFA-n, ebből kettő - a Nova és a Nova Plus - kifejezetten nőknek szánt okostelefon lesz. 

A harmadik eszköz a MediaPad M3 lesz, ami egy csúcskategóriás, Androidot futtató táblagép. 

A Huawei szeptember 1-re időzítette az eseményét, így az új termékeket hamarosan megpillanthatjuk. 

Sajnos további részleteket egyelőre nem tudni a megnevezett készülékekről, és az eddigi információk alapján a Mate S utódjára is várnunk kell még olyan 2 hónapot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.