Hirdetés

Az Iconia Talk S kíséri az Acer Liquid Z6 szériáját



|

A komolyabb okostelefonok között is labdába rúghat az 5,5 hüvelykes Liquid Z6 Plus.

Hirdetés

Két új androidos okostelefont is magával vitt az IFA kiállításra az Acer. A Liquid Z6 a középkategóriában, a Liquid Z6 Plus a komolyabb készülékek világában próbál meg hódítani. Mindkettő Marshmallow rendszerrel érkezik. 

Hirdetés

A Liquid Z6 Plus lett az érdekesebb modell: 5,5 hüvelykes, full HD-s kijelzőt kapott, fém hátlappal, nyolcmagos MediaTek 6753-as processzorral és 3 GB RAM-mal. Mindezt 32 GB tárhely, microSD-foglalat és egy 4080 mAh-s akkumulátor egészítik ki. A hátlapi kamera 13, az előlapi 5 megapixeles, és van ujjlenyomat-olvasó is. 

A Liquid Z6 csak 5 hüvelykes, 720p-s kijelzőjű, műanyag burkolattal. Négymagos MediaTek 6737 processzor van benne, 1 GB RAM-mal és 8 GB tárhellyel, microSD-foglalattal. A kamerák 8 és 2 megapixelesek, az akku 2000 mAh-s. 

Európában 119 és 250 euróért lesznek vihetőek, novemberben és decemberben. 

A két okostelefont egy érdekes táblagép, az Iconia Talk S kísérte. Ez egy LTE-s tablet és okostelefon egyben, ami ráadásul dual-SIM-es is. 

A szintén Marshmallow rendszerrel érkező eszköz négymagos processzort és 9 órás üzemidőt garantáló akkut kapott. A HD-s kijelző mögött 13 megapixeles kamera található, a ház a kisebb ütéseket is bírja. Extraként az Iconia Suite appok is járnak a tablethez (például az EZ Snap, az EZ Wake up vagy az EZ Utilities). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.